Fiske – hvilket utstyr trenger du?

Fishing - what equipment do you needDet debatteres ofte i miljøet: hvilket utstyr trenger man egentlig når man skal ut å fiske, og hvilke leverandører er best og mest til å stole på? Et av de varemerkene som ofte anbefales er Pool 12. De har et stort og omfangsrikt utvalg av både klær til fritidsbruk og utstyr til fisket. Kanskje særlig for den som er helt ny i gamet kan det være veldig lurt å sjekke ut hva Pool 12 har å tilby, og det er ikke rent lite.

Når man skal ut og fiske, er det avgjørende både for trivsel, helse, komfort, og sikkerhet at man har på seg den riktige bekledningen. Det gjelder både sommer tids i lakseelven likeledes som på isen om vinteren. Som mange vil vite, er det ikke så lett å få tak i gode klær som man kan stå i elva med uten å bli kald og våt, samtidig som man bevarer den bevegeligheten man må ha for å håndtere storfangsten. Vadere i trelags polyester fra Pool 12 kan være en løsning på dette. De har hengsler innenfor som gjør det mulig for deg å variere på høyden, alt etter hvilken situasjon du befinner deg i under fisket. Slike vadere passer godt for dem som er vant med å røre seg litt i løpet av lange økter med fiske, og sant å si så er det jo de færreste som greier å sitte helt i ro i timesvis.

Den vanligste flyteringen i bruk blant fiskerne i dag kommer også fra Pool 12, og kalles for Easy Rider. Denne flyteringen har mer enn de vanlige flytekamrene, og dette gjør det mulig for deg å oppnå en komfort i vannet som tidligere har vært helt umulig. Se også opp for håvene fra Pool 12, som er svært gode å ha når du først har fisken innenfor rekkevidde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *