Fiskeutstyr fra Orvis – kjent for kvalitet

Tackles from OrvisOrvis har utviklet seg over 160 år til å bli en av verdens største og mest anerkjente produsenter av all slags utstyr til fiske og fangst. Historien går helt tilbake til 1856, og er en historie om eventyrlig suksess fra en beskjeden drøm om å selge kroker og stenger.

Noe av det som har gjort Orvis så kjent er at de spesialiserer seg på helhetlige totalpakker som gir deg alt du trenger for å sette i gang med den aktiviteten du har tenkt deg. Det gjør de ved å ta utgangspunkt i sin historie og de gode, gamle produktene og deretter ta det derfra med nye og spennende nyvinninger. Produktene er jevnt over av høy kvalitet, selv om det selvfølgelig også hos Orvis er forskjell på de dyreste og de mer rimelige produktene. Blant de mest spektakulære innovasjonene de senere år finner man Orvis Helios, som på en og samme tid er både verdens letteste fiskestenger og de aller sterkeste man finner på markedet. Tiltroen til egen kvalitet er så stor at de regelmessig tilbyr 25 års garanti på de mest eksklusive stengene.

I tillegg har Orvis mange stenger som passer til hvermansen og til dem som skal prøve seg på fiske for første gang uten å ty til store investeringer i utstyr. De rimelige variantene passer for alle og gir en jevnt god kvalitet som er mer enn bra nok for alle utenom de mest krevende og ambisiøse kundene. Orvis har en spesiell forkjærlighet for nybegynnere, og lager stadig vekk videoer og annet materiale som gir verdifull informasjon om hvordan man kommer i gang som sportsfisker.

Selv om Orvis for noen er aller mest kjent for sine fantastiske fiskestenger, har de jo også en hel del andre produkter å by på. Det gjelder utstyr til friluftsliv av ymse slag, men også klær og sko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *