Om disse sidene

Hei, og velkommen til oss på meldal-jfl.no, nettstedet som gir deg alt av informasjon om jakt, fiske, og friluftsliv! I dagens teknologisk orienterte samfunn trenger de fleste av oss en pause en gang i blant, og å komme litt nærmere naturen og våre biologiske instinkter. Da er det godt å komme seg ut i skog og mark, eller kanskje til elven, eller en vakker innsjø, for å ta opp kampen med byttedyr og fisk. Det får en til å føle en nærhet til den man egentlig er fra naturens side, og en virkelig følelse av å være mann som ikke fullt ut kan realiseres bare ved å se på fotball og drikke øl.

Nå for tiden er det dessverre en tendens til at flere og flere, særlig i de store byene, har mistet kontaktet med vårt opprinnelige levevis mer eller mindre fullstendig. For noen gir det seg utslag i fordommer og til og med politisk aktivisme mot jakt og fiske, og for andre en motstand mot så rike næringskilder som kjøtt, innmat, fisk, og sjømat. Dette er en høyst beklagelig utvikling for samfunnet og den enkelte, og en evolusjonær avsporing. Det er på tide at vi finner tilbake til det som er menneskets natur og overkommer den fremmedgjøringen som urbaniseringen har skapt.

Friluftslivet i Meldal har mye å by på, og du finner mye om det på disse sidene. I tillegg får du mye informasjon om det siste innen fiskebåter og fiskeutstyr, et felt der det har skjedd en stor utvikling de siste årene.