Sande – spreke fiskebåter

Sande - sprightly fishing boatsSande har blitt en av de mest populære leverandørene av forskjellige løsninger for aktiv fritid her i landet, enten det gjelder til lands eller vanns. De er mest kjent for båter og båtmotorer, selv om de også selger blant andre snøscooter, ATV, og motorsykkel fra sitt utsalg i Drammen utenfor Oslo.

Utvalget i båter hos Sande er formidabelt, og inkluderer både glassfiberbåtene fra Capelli og aluminiumsbåter fra Linder, i tillegg til gummibåter fra Suzumar og forskjellige båter fra kjente fabrikanter som Rib, HR Boats, og Beneteau. Disse båtene har et godt rennome rundt om i verden og er ledende på sine felter. Sandes sortiment viser at de fokuserer på kvalitet, kanskje noen ganger mer enn de tenker på gunstig pris. Det er ikke til å legge skjul på at de fleste av disse båtene ligger fra middels til høy prisklasse innenfor sine respektive segmenter i markedet.

Blant de aller mest populære båtene fra Sande finner man Sportsman 445 Basic og toppmodellen Sportsman 445 Max. Dette er en båt som kan brukes til mye rart, du kan bruke den til å kjøre vannski når du ikke er på fjorden for å fiske. En av fordelene med denne båten er at den er veldig lett å kjøre, også for de som ikke har mye erfaring med motorbåt. Grunnen til det er delvis skroget, der det er tatt i bruk en konstruksjonsmåte som kalles X4. Denne båten lenser seg i tillegg selv, og har durk i aluminium. Mesteparten av båten er faktisk utført i aluminium, hvilket gjør den meget værbestandig og gir lang levetid.

I tillegg til båter av god kvalitet fører Sande også motorer, blant annet mange rimelige modeller fra Suzuki. Flere av disse bruker også innsprøytningskontroll, såkalt Lean Burn, som gjør dem unikt miljøvennlige. Det gir også besparelser på kostnadene dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *